Top 5 cele mai bune epilatoare IPL

2-vert

Epilatoarele IPL reprezinta cea mai buna modalitate pentru a scapa de parul inestetic de pe corp. Din acest motiv, in cele ce urmeaza va vom prezenta informatii importante despre alegerea celui mai potrivit aparat de acest tip. De asemenea, veti avea posibilitatea de a descoperi si un top 5 al celor mai bune epilatoare IPL. In cazul in care veti opta pentru un epilator inclus in acest top, atunci veti avea ocazia de a beneficia de o epilare eficienta, lipsita de durere si de alte neplaceri. In ceea ce privesc criteriile prin care puteti alege un epilator de calitate, putem spune ca difera de la o persoana la alta. Insa, exista anumite aspecte comune pe care orice cumparator va trebui sa le aibe in vedere pentru a lua cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste achizitionarea.

Astfel, o prima caracteristica importanta referitor la achizitionarea unor epilatoare IPL, este legata de zona de utilizare. In aceste conditii, este indicat ca epilatorul pe care il veti cumpara sa poata fi utilizat pentru toate zonele corpului, incepand chiar si cu cele mai sensibile. Totodata, putem adauga ca exista modele utilizate doar pentru gambe sau abdomen, insa este indicat sa sa optati pentru achizitionarea unui epilator pentru toate zonele corpului. In aceste conditii, veti avea posibilitatea de a va bucura mereu de o epilare totala indiferent de zona corpului. Pe de alta parte, la achizitionarea unui epilator IPL, trebuie sa tineti cont si de autonomia de functionare, deoarece acest lucru poate influenta destul de mult rezultatele obtinute si timpul de punere in practica a tratamentului. In aceste conditii, este recomandat sa optati pentru un epilator cu un numar de peste 250 de pulsatii.

Nu trebuie sa uitam nici de reglarea intensitatii, vorbind despre un epilator IPL, iar aceasta caracteristica este diferita de la o persoana la alta. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru un epilator cu mai multe trepte de viteza, prin care sa reglati intensitatea energiei luminoase. Despre aceasta caracteristica, putem spune ca este cea care va poate ajuta sa obtineti mereu o epilare delicata, fara a reprezenta vreun fel de pericol pentru piele. In cazul in care veti utiliza o intensitate mai mare, atunci un epilator IPL, poate provoca anumite arsuri sau besici. Insa, daca veti opta pentru un epilator performant si inclus in lista de mai jos, veti avea siguranta faptului ca decizia luata este cea mai potrivita si nu mai trebuie sa va faceti probleme de acest tip. Este recomandat sa va indreptati atentia catre epilatoarele cu 5 setari de reglare a intensitatii.

In momentul in care veti dori sa achizitionati un epilator IPL, este necesar sa luati in calcul si importanta functiilor suplimentare. Aceste functii pot fi diferite de la un model la altul, pretul de achizitie jucand un rol important. Insa trebuie sa aveti in vedere si faptul ca un epilator cu mai multe functii va poate oferi posibilitatea de a va bucura de un epilat mai placut si mai eficient. In cazul in care nu veti tine cont de acest aspect, atunci este posibil ca epilatul sa nu mai fie unul la fel de confortabil. Epilatoarele IPL de ultima generatie, sunt cele ce detin un senzor de control, prin care veti utiliza aceste aparate in cele mai bune conditii, tinand mereu la distanta toate neplacerile.

Daca veti dori sa va asigurati de faptul ca veti face mereu alegerea ideala in ceea ce priveste achizitionarea unui epilator, este indicat sa tineti cont si de sursa de alimentare. In aceste conditii, putem vorbi despre doua posibilitati si anume aparatele IPL cu fir, ce se pot conecta la priza pentru a fi folosite si aparatele fara fir, cele care permit o mobilitate mult mai eficienta. In ambele situatii puteti face o alegere potrivita, insa este indicat sa fiti atenti la alegerea pe care o veti face. Astfel, daca veti opta pentru un epilator cu cablu de alimentare, este indicat sa va asigurati de faptul ca acesta va fi destul de lung pentru a va permite o manevrare usoara si comoda. Pe de alta parte, este necesar sa va ganditi si la durata de intrebuintare a acestui aparat, daca optati pentru un epilator fara fir. Trebuie sa aflati cat timp va sta incarcat pentru o utilizare eficienta.

Pentru a face alegerea potrivita in cazul achizitionarii unui epilator IPL, este important sa va ganditi si la accesoriile incluse. Daca veti opta pentru modele simple si ieftine, acestea nu vor avea accesorii incluse. Insa, trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceste accesorii sunt foarte importante deoarece pot oferi o eficienta mult mai buna in timpul procesului de epilare. In aceste conditii, putem aminti si de suporturile care micsoreaza sau maresc zona de contact. In cadrul acestor achizitii, putem aminti si de faptul ca vor trebui incluse husa, ochelarii de protectie, sau incarcatoarele pentru diferite tensiuni. Posibilitatile sunt multiple in ceea ce priveste achizitionarea acestor aparate de epilat, ceea ce inseamna ca va trebui doar sa fiti atenti la achizitia pe care o veti face. Avand in vedere necesitatile si cerintele pentru un epilat total si complet, veti reusi sa luati mereu decizia potrivita, indiferent de tipul de epilator pentru care veti opta.

Astfel, pentru a va asigura de faptul ca veti face cea mai buna alegere, este indicat sa tineti cont de informatiile expuse in randurile de mai sus si mai ales de acest top 5 al celor mai recomandate epilatoare. Facand o achizitie din aceasta categorie, veti reusi sa va bucurati in perioada urmatoare de o epilare completa si eficienta. Spre deosebire de epilarea traditionala, aceste aparate sunt mult mai performante, iar epilarea va fi lipsita de durere. Cu siguranta beneficiile oferite de epilatoarele IPL sunt multiple, ceea ce inseamna ca trebuie sa luati in calcul utilizarea lor. In perioada urmatoare veti observa ca alegerea facuta a fost cea mai potrivita, deoarece parul inestetic de pe corp va incepe sa isi faca disparitia si nu va mai reprezenta niciodata o problema pentru dumneavoastra. Prin utilizarea epilatoarelor incluse in acest top, veti avea de asemenea posibilitatea de a scapa de vizitele indelungate la saloanele de infrumusetare, deoarece veti obtine rezultate optime chiar acasa la dumneavoastra.

1. Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00

CARACTERISTICI GENERALE

IPL Da
Tip produs Epilator
Trepte viteze 5
Fara fir Da
Timp de incarcare 1 ora si 40 min

2. Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

CARACTERISTICI GENERALE

IPL Da
Tip produs Epilator
Trepte viteze 5
Tip alimentare Retea

 

 

3. Epilator Philips Lumea IPL SC2009/00

CARACTERISTICI GENERALE

IPL Da
Tip produs Epilator
Trepte viteze 5
Fara fir Da
Timp de incarcare 1 ora si 40 min

 

 

4. Epilator Remington i-Light Prestige IPL6750

CARACTERISTICI GENERALE

IPL Da
Tip produs Epilator
Trepte viteze 5
Tip alimentare Retea

 

 

5. Epilator BaByliss IPL Homelight G946E

CARACTERISTICI GENERALE

IPL Da
Tip produs Epilator
Trepte viteze 5

menu
menu